Какво означава LCC БИЗНЕС ТРАВЕЛ

С около 630 клона в 84 държави Луфтханза Сити Сентър е представена във важните градове из целия свят. От основаването си през 1991 г., мрежата от агенции на Луфтханза Сити Сентър се превърна в най-бързо развиващата се верига от туристически агенции в света.

Насладете се на предимствата на мрежа от туристически агенции, управлявани от частни предприемачи - с бързо вземане на решения, с ясен фокус към индивидуалните нужди на всеки отделен човек, с възможности за бързи и гъвкави промени в пътуванията.

Бизнесът не е сделка между фирми, а между хора. Опитният персонал гарантира професионално обслужване. В същото време, ако се обадите на нас - Бизнес Плюс Луфтханза Сити Сентър, няма да бъдете посрещнат в атмосферата на кол център, а с топлина и приятелска помощ. Ние знаем вашите изисквания, вашите дестинации, вашата политика на пътуване и счетоводни процедури.

В Бизнес Плюс Луфтханза Сити Сентър, можете да разчитате на високо квалифициран и мотивиран персонал. Програмите за развитие на персонала се актуализират редовно, като се вземат предвид всички новости в света на бизнес пътуванията и променящите се нужди на корпоративните клиенти.

Имаме почти нулево текучество на персонала, което ви дава сигурност и спокойствие, че ще бъдете обслужен от вашият доверен травъл агент.